Fri Fragt over 800 Kr. & Rabat ved køb af 6 flasker

Peter Franus Zinfandel

329,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 3: 249,00 kr.

Peter Franus Brandlin Zinfandel 2016

 

Sådan beskriver Peter selv hans vin:

 

Som min mor plejede at sige, da jeg førte hende op til Brandlin Vineyard, højt i bjergene på Veeder-bjerget, "dette er så tæt på himlen, som jeg kommer til at komme." Det er en storslået og magisk ramme, der i sidste ende finder vej ind i vinen. Der er mange velfremstillede teknisk gode vine på markedet, men få kan fange den sjæl og personlighed, der tilbydes af Brandlin.

 

Siden 1991 har jeg arbejdet med denne vingård, og i hver årgang kan jeg mærke energien og spændingen, fordi jeg ved, at dette er druer, der aldrig vil skuffe!

 

I begyndelsen af ​​1920'erne begyndte Henry Brandlin og sønnene Richard og Chester at plante vinstokke på en østlig bjergskråning 1200 fod over Napa Valley. De overholdt regimet med "arkiveret blanding" - en blanding af forskellige sorter. I dag er disse sandsynligvis de ældste vinstokke på Veeder-bjerget, og de producerer fortsat intenst aromatiserede druer, der vokser i alle disse år uden anden kunstvanding end vinter- og forårsregn.

 

2016 belønnede os med endnu en fantastisk årgang. Solskin og et varmt tørt forår førte til milde og ideelle vækstbetingelser hele sommeren. På grund af regn i slutningen af ​​vinteren begyndte vinstokke deres vækstsæson lidt gladere og mindre stressede end i 2015. Uden ekstrem vejrforstyrrelser modnede druerne langsomt og jævnt, hvilket resulterer i en smuk koncentration af smag og aromaer.

 

Jeg kan godt lide at fermentere vores Zinfandels ved temperaturer, der er lidt lavere end de røde Bordeaux for at fremhæve sortens frugtkarakter. Vinen er udelukkende lagret i burgundiske franske egetræsfade som tilføjer kompleksitet såvel som raffinement til vinen.

 

Mit umiddelbare indtryk af 2016-årgangen - klassiske Brandlin! Strålende medium rød med en række aromatiske noter - bramblefrugter, hvid peber, basilikum, rosenblade og et strejf af sød eg.

 

Ganen er mild, hvilket fører til smag af anis og jordbær. Vinen omfavner det Peter Franus mål med en struktur, der er elegant, afbalanceret, livlig og forfriskende. Den lange finish vender tilbage for at minde dig om, hvor meget du nyder denne vin, Vi har nydt en hel del flasker af denne vin for nylig - nu er det din tur.

 

100 % Zinfandel fra Napa Valley

 

Alc. 15 %

1
+
Tilføj til kurv