Fri Fragt over 800 Kr. & Rabat ved køb af 6 flasker
Nero Di Velluto Negroamaro
Druerne, der bruges til at producere denne specielle vin, kommer fra planter som er mere end 80 år gamle, dyrket på mellemstruktureret jord i Guagnano-området. Høsten finder sted i oktober, og de bedste klaser adskilles fra resten og samles manuelt i trækasser. Derefter tørrer man druerne i tredive dage i naturlige ventilerede rum. Tørringen reduceres med ca. 40% af den flydende del indeholdt i bærene. I slutningen af lagringen udsættes druerne for let knusning og destemming. Gæringen af druerne varer cirka to uger og vinen modnes derefter i 12 måneder på franske egetræsfade, og i yderligere 6 måneder fortsætter den modningen på flasker.
NERO DI VELLUTO har en intens rød farve, fyldig og frugtige toner. I munden er det fløjl, krydret med noter af sort peber, tobak og kakao. Vinen kan drikkes nu og her men kan også sagtens lagres i 15-20 år hvor den vil udvikle sig yderligt.
Produktion begrænset til ca. 10.000 flasker om året, alle håndnummererede, kun opnået i de bedste år fra en vingård fra 1935.
Drue: 100 % Negroamaro