Fri Fragt over 800 Kr. & Rabat ved køb af 6 flasker

Dumenil Special Club 2018

549,00 kr.

Champagne Dumenil Special Club 2013

 

Den mikroporøse kridt, der findes i vinmarkerne i Chigny-Les-Roses, udøver en markant indflydelse på Cuvée Special Club 2013. Kridtet bringer struktur til Pinot Noir for at frembringe sin kraft og fyldige karakter, mens Chardonnay trækker elegance fra underjorden for at afbalancere Pinot Noirs vinositet.

 

2013 var et år med små udbytter, men enestående kvalitet i Montagne de Reims-området. Et unikt udvalg af vine fra 2013 blev blandet for at skabe denne Special Club vintage cuvée og opfylde de strenge standarder i charteret «Trésors de Champagne».

 

De gyldne gule farver og fine bobler lover en champagne med stor elegance. Næsen er fuld af finesse og åbner med ungdommelige aromaer af hvid frugt og citrus. Smagen er dristigt og ren, hvilket fører til en frisk, citronfornemmelse i ganen. Lang og udtryksfuld i smagen og med godt aldringspotentiale.

 

Smagsnoter: Farven er flot gylden i glasst og den har små fine bobler. Champagnen har en delikat næse, der åbner for aromaer af hvid frugt og citrus. Smagen giver en meget lang og frisk eftersmag af citrus og meget ren i smagen. 

 

Champagnen har et stort og godt aldringspotentiale.

 

60 % PINOT NOIR

 

40 % CHARDONNAY

 

Lagret 3 år i kælderen inden den frigives.

 

Alc. 12 %

1
+
Tilføj til kurv