Fri Fragt over 800 Kr. & Rabat ved køb af 6 flasker

Dumenil Reserve 22

349,00 kr.

Champagne Dumenil Grande Reserve

 

Et klassisk eksempel på blandingskunsten: perfekt afbalanceret, vidunderligt rund og fuld af frugt. Dette subtile ægteskab af druesorter fra forskellige landsbyer og forskellige år har indbegrebet Duménil-husstilen siden 1874.

 

Hver druesort afslører sin egen individuelle karakter født i kridt og underjord dybt inde i Montagne de Reims. Perfekt afbalanceret takket være de lige store andele af de tre traditionelle champagnedruer; Pinot Meunier bringer frugtighed, Pinot Noir giver krop til blandingen og Chardonnay tilføjer finesse.

 

Reservevine fra 10 forskellige høst blandes for at give den modenhed, der gør Brut Grande Réserve til den ideelle partner til enhver glad social begivenhed.

 

Smagsnoter: En uendelig strøm af fine bobler, der stiger til en vedvarende ring af mousse. Delikate aromaer af hvide blomster og noter af hvid frugt (æble og pære) og fører til elegante antydninger af gul frugt (fersken og abrikos). Forførende rund på ganen med en smukt lang finish, der kulminerer med et lækret strejf af brioche.

 

En perfekt afbalanceret champagne!

 

1/3 CHARDONNAY

1/3 PINOT NOIR

1/3 PINOT MEUNIER

 

50% af druerne er fra tidligere årgange.

 

Alc. 12 %

1
+
Tilføj til kurv