Fri Fragt over 800 Kr. & Rabat ved køb af 6 flasker

Dumenil Millesime 2013

399,00 kr.

Champagne Dumenil Millesime 2013

 

For elskere af rige og komplekse champagner.

 

Hos Champagne Duménil har vi specialiseret os i vintage champagner i mange år, men vi producerer dem kun i de allerbedste år, som viser enestående aldringspotentiale. Nogle af de meget gamle årgange i vores private kælder er stadig lyse og livlige, et vidnesbyrd om den ekstreme omhu og opmærksomhed, som vi bringer alle vintage champagner fra Duménils hus.

 

Årgangen fra 2013 var især mindeværdig for os. Vi begyndte høsten med at plukke Chardonnay, noget der næsten er uhørt, men de mindre udbytter betød, at Chardonnay druen var meget vanskelig.

 

Saften var utrolig rig og koncentreret, men bevarede stadig fremragende syre. Den dominerende andel af Chardonnay i alle Duménil vintage champagner giver dem næsten evig ungdom.

 

Smagsnoter: Små elegante bobler med en mousserende gylden farve. I næsen byder den på kvede og svesker og er meget udtryksfuld. Smagen giver en masse friskhed men samtidig og dejlige noter af hasselnødder. Champagnen er dejlig silkeblød og vinøs med en særskilt mineralsk kvalitet i en meget lang finish.

 

60 % CHARDONNAY

 

20 % PINOT NOIR

 

20 % PINOT MEUNIER

 

Lagret 7 år i kælderen inden den frigives.

 

Alc. 12 %

1
+
Tilføj til kurv