Fri Fragt over 800 Kr. & Rabat ved køb af 6 flasker

Dumenil Cuvee Prestige

449,00 kr.

Champagne Dumenil Cuvee Prestige

 

En blomster og frugtagtig blanding, hovedsagelig af Chardonnay, fra vores ældste vinstokke i et plot kaldet 'Les Pêcherines'.

 

De dage, hvor der blev plantet ferskentræer mellem vinmarkerne, er længe forsvundet, men… cuvée Prestige minder os stadig om aromaerne og den utrolige delikatesse af disse vinferskner.

 

Hvert år når vi smager mosten, er dette plot altid det bedste. De lave udbytter fra de gamle vinstokke, der blev plantet i 1969, giver vinene et sjældent udvalg af rige aromaer. Plottet drager fordel af perfekt udsættelse for solen og fra en fremtrædende kridte, der tegner sig for den usædvanlige finesse, som champagner fra dette plot længe har været kendt for. Et vidunder af elegance og kontrolleret kraft med en finish præget af eksotisk frugt og toasty overtoner.

 

Cuvée Prestige er en bemærkelsesværdig champagne for elskere af fine og karakteristiske vine.

 

Smagsnoter: Farven er gylden gul forstærkes af en vedvarende strøm af små bobler i glasset. I næsen byder den på grapefrugt, passionsfrugt og mango samt nødder og toasty noter. Smagen byder på eksotiske frugter, ananas samt et cremet et strejf af brioche og slutter af i en enestående balance.

 

80 % CHARDONNAY

 

20 % PINOT NOIR

 

Lagres 5 år i kælderen før den frigives.

 

Alc. 12 %

1
+
Tilføj til kurv